Vuka-NJO traži dom

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolŽensko
PasminaNjemački ovčar
Veličina psaVelika
Dan7
MjesecSiječanj
Godina2011
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Da
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da
Težina psa u KG25

Vuka je na prvi pogled pas kao i svaki drugi ali nažalost nije. Naime Vuki je kao malom štenetu pregažena lijeva prednja nogica u jednom selu te joj je tako zarasla ( zgvrčena je ) te je živjela zavezana na metar lanca iza jedne šupe skoro 2.5 godine više gladna nego sita. Kada smo doznali za njezinu tužnu sudbinu spasili smo je iz toga očaja.

Danas Vuka živi kod jedne prekrasne žene u kući dok joj se nenađe pravi dom kakav zaslužuje. Unatoč tome hendikepu, Vuka je potpuno pokretna, brza, vesele, trči kao svaki drugi pas. Po karakteru beskrajno dobroćudna, obožava druge pse, mice, ljude i djecu. Jako pametna, poslušna,, zna kućni red i sa njome zaista nema nikakvih problema.

Vuka je sad oko 3 godine, cijepljena, čipirana i sterilizirana. Udomljuje se iskrenim i pravim prijateljima životinja za život bez lanca, boksa, neograđeno dvorište nedolazi za nju obzir. Potpisuje se ugovor te obavezno upoznavanje pot.udomitelja prije njenoga dolaska. Sve INFO na 098/ 933-7449 ili 092 / 177-1811 PRIJEVOZ OSIGURAN.

Listing ID: 3315448d9402c6ad

24. listopada 2014. 7:56

This ad has expired

Comments