Traži se hitno privremeni ili stalni udomitelj za malenu Nalu

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolŠtenci
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
Dan28
MjesecKolovoz
Godina2015
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Da
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da
Težina psa u KG11

Stara je 9 mjeseci, srednjeg je rasta, mješanka. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana. Naučena na život u stanu, poslušna i zna neke osnove ponašanja. Ima oko 12 kg, umiljata je, živahna i razigrana, maza je i vrlo pametna. Socijalizirana je s djecom i sa psima, naučena na kućni red.

 

Ne voli biti sama i potrebni su joj udomitelji koji se zaista imaju vremena baviti njome, voditi je u šetnje, i uživati s njom takvom kakva je i da po mogućnosti imaju neko dvorište ograđeno za ju u kojem bi boravila uz nečiji nadzor, ali nije uvijet. Udomljena je u “super obitelj” koja je se odlučila riješiti jer se očito nemogu baviti s njome ili nemaju vremena ili im je dosadila. Udomljena je preko ugovora o udomljavanju, pa su se oni sada odlučili vratiti je jer je preživahna.

 

Malena stvarno nema kud, a udomitelji je se misle riješiti pod svaku cijenu i pitanje će gdje će na kraju završiti. Trenutno se nalazi u Zagrebu, ali sva mjesta dolaze u obzir za udomljavanje. Svaka pomoć ili prijedlog dobro dođe. Javiti se na 099 688 90 17.

Listing ID: 1505759d4d81b6f8

23. lipnja 2016. 17:39

15 days, 11 hours

Comments