Salon za uređivanje kućnih ljubimaca “Snoopy”

150.00 kn

Processing your request, Please wait....

“SNOOPY” salon za uređivanje kućnih ljubimaca (psi i mačke) nudi usluge šišanja, kupanja, medicinskog kupanja za probleme s kožom,, češljanja, rješavanja problema s linjanjem, rezanja noktiju, čišćenja ušiju, tretmani protiv krpelja i buha, feniranja, frizure prema vašim željama, izbrijavanje jako zapetljane dlake…

Salon se nalazi u Trenkovoj ulici 66 u Varaždinu. U svom salonu sa svojim četveronožnim čupavim korisnicima radimo s ljubavlju i strpljivošću, ne primjenjujući nikakve metode prisile i sa željom da i ljubimac i vlasnik posjet salonu dožive kao zadovoljstvo. Kod nas možete urediti pse i mace svih veličina i pasmina. Uz vrhunsku opremu i kozmetiku, vaš pas ili mačka će uživati, te iz salonu izaći u punom sjaju. Koristimo kvalitetne šampone, regeneratore, pudere, te ostale proizvode za njegu dlake na bazi voća, meda, čajevca, kamilice i sl. ovisno o tipu i stanju dlake te specifičnim potrebama njege svakog ljubimca. U svom radu koristimo najviše higijenske standarde, dezinfekciju pribora, radne površine iza svakog ljubimca i jednokratnu uporabu ručnika. Ako želite za vrijeme tretmana možete ostati uz svog ljubimca, posebno ako je pas stariji. Naravno psi su puno mirniji kada vlasnik nije prisutan, ali ima i onih pasa koji vole da ih vlasnici čuvaju za vrijeme tretmana. Mi se uvijek pokušavamo prilagoditi željama i psa i vlasnika. Tretman traje 1-2 sata.
RADNO VRIJEME: po dogovoru!
-narudžbe se primaju telefonski na broj: 091/600-8657 ili 042/231-032

Obratite se s povjerenjem, dogovorite svoj termin i priuštite svom ljubimcu ugodan tretman u salonu za uređivanje kućnih ljubimaca „Snoopy“ !

Listing ID: 6315a5012d667391

6. siječnja 2018. 1:08

620 days, 3 hours

Comments