Reni

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolMuško
PasminaMješanac
Dan20
MjesecVeljača
Godina2012
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Ne
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da
Težina psa u KG23

Reni je nakad bio nečije štene, nečiji pas, najbolji prijatelj, ali to prijateljstvo nije bilo obostrano. Nakon dvije godine ljubavi i privrženosti, jednog dana se njegov vlasnik odlučio da mu Reni nije više zanimljiv, pozvao je šintere rekavši da mu je dolutao pas u dvorište i tako je Reni završio u šinteraju. Naravno, njegov vlasnik si je odmah nakon toga uzeo novo štene.
Reni ima malo više od dvije godine, ima oko 25 kila i jako je energičan pas. Voli društvo ljudi, obožava se maziti i trčati. Sa drugim psima se treba prvo upoznati da sve bude u redu. Gdje se trenutno nalazi mu nije loše, ako ništa drugo mu ne prijeti eutanazija, ali ipak nema slobodu i pažnju koju bi imao da je nečiji pas.
Svoje dane provodi u boksu sa još 3 kujice bez mogućnosti izlaska i to se na njemu vidi. Pomozite nam da mu nađemo dom gdje će moći trčati, ljubiti se i uživati u svemu što svaki pas zaslužuje. Nalazi se u Puli i drage volje će vas primiti u posjet da vam pokaže da je on stvarno poseban dečko! Ako se on brzo udomi, oslobodit će se mjesto za novog psa kojem prijeti eutanazija.
Za više info pišite mi u pp!

Kontakt: 092/3147368

Listing ID: 73553786731c1e5

22. travnja 2015. 12:31

This ad has expired

Comments