Portreti pasa u raznim tehnikama

500.00 kn

Processing your request, Please wait....

“Onaj osmijeh koji ima, onaj poseban pogled koji Vam šalje… Onaj prekrasan duh koji ima samo VAŠ pas, i niti jedan drugi… Sve to može biti “ulovljeno” na portretu! Budite sigurni da je na portretu koji ste naručili upravo VAŠ pas i niti jedan drugi! Postoji nešto osobito i posebno u svakom našem ljubimcu i mi koji smo njihova obitelj to dobro vidimo i prepoznajemo.
Budite među onim ljudima koji mogu vidjeti “ono nešto posebno” svog ljubimca na svom zidu, u obliku portreta. Spojite duh i veselje Vašeg dlakavog prijatelja sa umjetnošću!”

Portreti kućnih ljubimaca su izrađeni isključivo rukom u raznim tehnikama: olovka, ugljen, pastela i ulje. Izradom portreta životinja se bavim više od 9 godina i neki portreti su otišli van Hrvatske diljem Europe, a nekolicina ih je otišla i preko “velike bare”.

Ukoliko želite i Vi ukrasiti svoj dom predivnim portretom, ili možda želite nekome pokloniti poseban i vrijedan poklon, od sada portrete možete naručiti i uokvirene.

Gotovi portreti se šalju poštom, dobro osigurani i zaštićeni, po povoljnim cijenama poštarine, sa troškovima pakiranja uključenim u cijenu izrade portreta!

Cijene portreta ovise o njihovoj veličini, te tehnici ili površini na kojoj su izrađeni. Tako na primjer portreti u ulju koštaju daleko više od portreta u olovci, pasteli ili ugljenu zbog troškova materijala, ali i kompliciranosti te dužini izvedbe.

Cijene u pastelama/ugljenu/olovci za A4 veličinu su 500 kn…

Listing ID: 91953ff1e2d2021f

28. kolovoza 2014. 13:19

This ad has expired

Comments