Plesačica Kona traži dom

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolŽensko
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
Godina2013
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Da
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da

Da postoji pasja verzija „Ples sa zvijezdama“ Kona bi bila savršen kandidat . Ona je naša zvijezda, a čim joj se približite i kažete joj „Gdje je moja cura?“ Kona postaje prava plesačica, počne tapkati s prednjim capama, a rep skupa s cijelom guzom ide lijevo-desno.

Kako je stigla u Noinu arku? Nakon dojave susjeda kako u blizini čuju tiho pasje cviljenje organizirali smo potragu oko našega prihvatilišta. Bilo je to u studenom 2013. U blizini, u prestrašnim uvjetima, pronašli smo brižnu mamicu Konu s njezinim bebama. Svih smo preselili u Noinu arku.
Kona je pomalo plaha, no prava maza, slaže se s psima, ali i s macama. Zaslužuje imati najbolji dom na svijetu…. i puno, puno, puno frolića koje obožava. Nesretnim okolnostima i zbog malo nepažnje bila je udomljena, no pobjegla je. No Kona nije problematičnog ponašanja, tako da je doista riječ o nesretnim okolnostima. Svaki psić, pogotovo plah, treba period prilagodbe na život u svom novom domu, sa svojim ljudima, treba naučiti da je normalno biti voljen, mažen i pažen. U razdoblju prilagodbe treba paziti jer su psići, nenaučeni na ljubav, skloni prestrašeno pobjeći – ne shvaćaju da su dobili priliku biti sretni, a sa sobom još nose svakojaka sjećanja, ponajviše ružna, iz prošlosti.

I zato, pružimo priliku Koni, da stekne svoju obitelj i uživa u sretnom pasjem životu.
Kona je križanka goniča, ima samo godinu dana i udomljava se na brojeve 091/421-4696 ili 091/221-4696.

Listing ID: 69154895cf4211e3

11. prosinca 2014. 9:59

This ad has expired

Comments