Nježna njuška Negrito

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolMuško
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja

Nas Negrito nema nista posebniju pricu od nasih ostalih sticenika…Kao i svi ostali, okusio je ljepotu pripadnosti nekome i necemu, bio je mazen i pazen i onda, jednog dana, bez razloga, nasao se izbezumljen u prljavom boksu sinteraja na Kastijunu….
Razmisljao se sta je on to napravio da su ga vlasnici odlucili napustiti!!!! Vjerojatno nista, osim sto su se mozda morali preseliti, ili je postao prevelik, ili su shvatili da pas treba brigu, ili im je dosadio, ili je dijete htjelo bijelog psa….ima milijun razloga, jer ljudi ce uvijek nesto izmisliti da se rijese najboljeg prijatelja, ali niti jedan nije valjan jer nitko ne zasluzuje da ga se odbaci i napusti.
Negrito ima najvise godinu dana, jako je dobar i poslusan. Dokazao se sa psima, macama, ljudima (od kojih se malo boji, aali brzoi to prodje), a posebno je zaljubljen u djecu…Oni su za njega nesto najljepse sto postoji.
Vidi se da je naucen na zivot u stanu i da je bio gradski decko.
Teta cuvalica ima samo rijeci hvale o njemu. Malo je dug opis o njegovom ponasanju sto je Katarina poslala, ali vrijedi ga procitati da se i sami uvjerite koliko Negrito vrijedi:
„On ti obavi piškenje i kakanje, prokaska malo i gotov je, moze nazad u kuću.
Sa psima se slaže, ali se ne snalazi u onoj igri tipa lovljenja, grickanja, natezanja, trčanja za loptom i to… malo je trčkao za mojim, u krug oko grma, ali to ti je lagano kaskanje, čisto reda radi. Nem ti kod njega nekog jurišanja, on ti sve laganini.
Na vodilici ga vodi i moj šestogodišnjak, kao da je srašćen s vodilicom. Ma famozan je, zbilja.
Za gradskog dečka i lajzanje po kavama dušu dao.
Malo se boji usisavača, ali ništa panično, zato se ne boji ni tuša, ni vode… dok sam ja kupala pse, on se motao cijelo vrijeme po kupatilu mašući repom.
Mačke su mu jako čudna bića i nije beš siguran bi li ga mogle pojesti… radije ih zaobilazi. Boji se glasnih zvukova i naglih pokreta, no vidim da i to pomalo splašnjava jer kod mene je uvijek bučno kad nas puno ima pa se mora priviknuti, hoće – neće…
Prema djeci je vanredno pažljiv i nježan; moj sin je s njim šetao i popikao se i pao, a on je odmah stao i oko njega njušio, lickao ga sav zabrinut…a i valjali su se po travi obadva, ko dva šašavca.
I da, voli se muvati oko stola dok se jede, ali nije napastan, samo stoji blizu…vjerojatno mu se prije čuškalo sa stola za manđanje….“
Prica se moze i dalje nastavljati, ali nema smisla…mislim da ste shvatili kakav je ovo poseban decko!!!
Trenutno se nalazi u Sisku na privremenom placenom smjestaju i hitno trazi dom jer u sinteraju ima puno drugih pasa kojima bi njegovo mjesto zivot spasilo.
Za sve info u vezi naseg Negrita mozete zvati Katarinu na 091/9474572 ili pisite na mail mirabankovicp@gmail.com, a moze i facebook profil Napustene Pulske Duse

Listing ID: 33553ecb40765373

14. kolovoza 2014. 14:45

This ad has expired

Comments