Naša draga Šuša

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolŽensko
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
Godina2004
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Da
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da

Kako duša ne bi boljela?
Dok većina ljudi udomljuje štence, a na svakom uglu postoje napušteni psi za čiji smještaj ni sklonište veličine nogometnog igrališta ne bi bilo dovoljno, duša boli zbog svih onih naših starčića.
I oni bi morali mati dom, biti voljeni, maženi i paženi. I oni bi morali imati pune zdjelice, nekoga koga bi sretni dočekivali na ulaznim vratima, ruke koje bi ih podragale, davale im igračkice, držale lajnice dok bi sretni šetali po parku…
Povrh svih naših starčića nedavno je u naš stacionar stigla i Šuša, desetogodišnja križanka labradora. O njezinom životu ne znamo ništa, osim što smo svjedočili da je nitko nije volio i brinuo se za nju. Stigla nam je s velikim tumorom i kožnim oboljenjem, zapuštena i tužna. Od tada je tumor operiran, a terapija koju prima uspješno vodi i totalnom izlječenju kože. Otkako je stigla, svakom danom postaje „novi pas“, fizički – postaje onakvim psom kakvim je i trebala biti, da je bila voljena.
Znamo da su šanse male, no ipak – oglašavamo Šušu. Mada se povremeno pitamo znamo li uopće oglasiti starijeg psa (jer uspjeha je tako malo), pokušavamo, onako kako znamo i možemo.
Šuša je toliko mazna. Najsmješnija je kada skoči na vas, lupka vas capicom da je pomazite.
Šuša, draga duša tužnog života željela bi upoznati kako izgleda sreća. Udomljava se na broj 091/521-4696.

Listing ID: 4254895cd11c439

11. prosinca 2014. 9:59

This ad has expired

Comments