Moli traži dom

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolŽensko
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
MjesecListopad
Godina2014
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Ne
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da
Težina psa u KG25

***UPDATE***

22.2. – https://www.youtube.com/watch?v=WTWkspwdOvY&feature=youtu.be

15.2. – Moli je puno bolje, prošle su sve upale, dobila je na kilaži, nametnika smo se riješili i sad je spremna za novi dom. U 2 tjedna se prilično opustila, na lajni hoda savršeno, naučila je osnove naredbe. Istražuje, trči, kopa rupe, valja se i igra s drugim psima. Pretvara se u zadovoljnog i sretnog psa. Ona je jedna srdačna, divna i nježna pasica koja čeka onaj pravi poziv. ;)

*******************************************************************

Jedna od napuštenih štenaca sa Žitnjaka, nakon godinu i pol ponovno traži svoj ZAUVIJEK dom. Oduzeli smo je od vlasnika jer je živjela u malom prostoru u izmetu i urinu, često ostavljena sama preko 24h bez vode i hrane. Nije bila cijepljena, čipirana ni sterilizirana. Zbog loše i neredovite prehrane upaljena joj je koža i oči, u ušima ima nametnike, krv u stolici, povišenu temperaturu, gliste…
Ona je super pas, na prvu nepovjerljiva, no otkako je s nama vodimo je svugdje, izlažemo je različitim situacijama i zvukovima te se odlično snalazi. Sa psima se slaže, savladavamo i hodanje na lajni uz nogu te učimo osnovne naredbe i napredujemo. Moli traži nove ljude koji će joj posvetiti svoje vrijeme i omogućiti normalan život te se baviti s njom. Boks, lanac, sajla, šupa ili čuvanje dvorišta NE dolaze u obzir. Udomljuje se isključivo u kuću ili stan uz obavezno potpisivanje ugovora.
Nalazi u Zagrebu, no prijevoz do drugih gradova nije problem.
Sve informacije na 091 946 86 42

Listing ID: 85756b37afb01bbb

9. veljače 2016. 14:27

This ad has expired

Comments