Loki hitno traži novi dom – molimo vas za pomoć

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolMuško
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
Dan6
MjesecSvibanj
Godina2012
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Da
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da
Težina psa u KG30

Pozdrav! Htjela bih vas zamoliti za jednu uslugu. Naime, imamo jednog psa kojeg smo 2012. udomili iz azila iz Osijeka (mi smo iz Đakova). Tada smo imali i namjeru i sredstva zadržati ga, no situacija se nažalost promijenila. Mi smo tri sestre, dvije studiraju a treća, ja, sam upravo završila srednju školu. Otac nam je umro još 2002. godine i otad smo bile same s majkom, no ona je u 2014.god. također umrla…

To je znatno otežalo situaciju jer se ona dotada najviše brinula za njega i trebao je ostati s njom kad mi odemo na faks. Moje sestre i ja se otad normalno brinemo za psa, no problem je taj što ja odlazim studirati u Zadar, jedna sestra još studira u Osijeku a druga će ići stažirati tko zna gdje, vjerojatno ne toliko blizu Đakovu. Nijedna ne može povesti psa sa sobom jer ćemo mi koje studiramo živjeti u studentskom domu a ova koja stažira vjerojatno u nekom stanu. Osječki azil ga ne želi primiti natrag. Pas ima oko 4 godine i zove se Loki.

Velik je, crn, mješanac staforda i retrivera. Loki je velika maza, kastriran je no još je uvijek dosta razigran. Čipiran je i cijepljen. Nemamo nikoga kome bismo mogli dati psa i stvarno ne vidimo neko rješenje. Stvarno se nadamo da ćete nam uspjeti pomoći, naći nekoga tko ga može udomiti i dati mu brigu koju zaslužuje, koju mu mi više, nažalost, ne možemo pružiti. Ako i znate nekoga tko bi ga htio uzeti, slobodno recite da se javi na moj broj. Ako ste i izvan naše županije, nema veze, nekako ćemo se dogovoriti za prijevoz, stvarno nam je hitno.

Možete se javiti na e-mail barna.katarina419@gmail.com ili broj mobitela 0913065254. Hvala vam unaprijed.

Listing ID: 541577bf3f58fc4d

6. srpnja 2016. 20:39

70 days, 19 hours

Comments