Čuvanje pasa u stanu, Zagreb

40.00 kn

Processing your request, Please wait....

Nudim uslugu čuvanja Vašeg psa dok ste Vi na godišnjem odmoru ili bilo kakvom putu kojem Vaš pas nije mogao prisustvovati.
Odgovorni sam ljubitelj životinja s devet godina iskustva sa vlastitim psom te tri godine iskustva s čuvanjem i šetanjem pasa.

Pas će, tijekom Vašeg odsustva, boraviti u klimatiziranom stanu sa slobodom pristupa jastuku, kauču, krilu. Ljubimci tijekom čuvanja ne ostaju sami. Ni na kratko.
Živim u blizini više zelenih površina i parkova za šetnju i igranje.
Po dogovoru s vlasnikom, šaljem svaki dan slike njegovog ljubimca uz izvješće za taj dan, tako da vlasnik ima priliku pratiti kako je njegovom psu na čuvanju. :)
Maksimalno se prilagođavam navikama i ritmu ljubimca na čuvanju.

Nužan jedan susret s vlasnikom prije dovođenja psa na čuvanje, prilikom kojeg se ispunjava upitnik o psu. Poželjno da i pas bude na upoznavanju. :)
OBAVEZNO donijeti veterinarsku knjižicu/putovnicu na uvid.
Poželjno je da vlasnik na čuvanje, uz ljubimca, preda i njegovu opremu za šetnju te igračku, kao i hranu koju pas inače jede, ali nije nužno.

NE PRIMAM pse koji nisu redovito cijepljeni (bjesnoća + zarazne bolesti) i nemaju čip (ne vrijedi za štence). Također ne primam agresivne pse ni ženke u fazi tjeranja.

Usluga čuvanja dostupna od 09.07.
Molim da se termin čuvanja rezervira dovoljno rano jer se mjesta brzo popune. Kontakt: SMS na 099 5927 297

Listing ID: 3265773f7e012359

30. lipnja 2016. 6:11

64 days, 19 hours

Comments