Buba traži ljubav svog života!

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolŽensko
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
Dan10
MjesecOžujak
Godina2015
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Ne
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da
Težina psa u KG7

Buba je mlada kujica stara cca 2 mj u tipu staff i teška 7 kg. Od njih četvero braće i sestara koji su bili ostavljeni u jednom selu jedno je ubijeno, jedno se još uvijek traži i njih dvoje je na privremenim smještajima. Buba je došla u naš dom na čuvanje i već prvo veče kad je ušla svi smo se zaljubili u nju. Naučila je hodati na lajni, jede suhi granulat i slastice. Još učimo gdje se smije, a gdje se ne smije piškiti. Ali svaki dan napredujemo
smile emoticon

Cijepljena je i čipirana. Očišćena je od parazita. Okupana i sređena. Spava u svom krevetiću. Ima svoje zdjelice za hranu i vodu, ali nije joj mrsko pojesti iz tuđih. Strašno voli druge pse i mace. Ona je zaigrano štene koja traži maženje i pažnju i polako učimo kako se treba ponašati.

Buba će ići u svoj novi dom isključivo kao kućni pas i član obitelji uz prethodnu provjeru uvjeta i potpisivanje ugovora. Traži se osoba koja ima iskustva u radu s ovakvim psom i vremena da joj se posveti u potpunosti. Ne ide za nikakvo čuvarenje, boxove i lance. Prijevoz osiguran.

Info o Bubi može u moj inbox ili na 098 736 823.

Listing ID: 67555653d10164cf

27. svibnja 2015. 7:42

This ad has expired

Comments