Ben

0 kn

Processing your request, Please wait....

Additional Info

SpolMuško
PasminaMješanac
Veličina psaSrednja
Dan8
MjesecOžujak
Godina2011
Da li je pas steriliziran ili kastriran?Ne
Da li je pas cijepljen?Da
Da li je pas čipiran?Da

IME: BEN
STAROST: 08/03/2011
VELIČINA: Srednja
SPOL: M

Srednje veliki mužjak, narandžaste dlake, star 3 godine (8.3.2011.), odvažan, pouzdan, cijepljen i čipiran.

“Ja sam Ben. Izbačen sam s dva brata i dvije sekice čim nas je mama prestala hraniti. “Tko može trošiti novce na te male proždrljivce? Ne bi im bile dovoljne ni dvije moje penzije!” rekao je djed, pokupio nas petero i odnio iz dvorišta u kojem su ostale tužne baka i naša mama.
Žene su mekšeg srca – uglavnom… A za mene kažu da se ponašam autoritativno i da sam preozbiljan. Jesam ja ozbiljan, ali time želim prikriti moje nježno srce. U osami sam čak i plakao kada smo izbačeni iz našeg dvorišta, dok su se ostali derali da ih je cijeli kvart čuo. Tada sam shvatio da netko mora biti vođa. Moja braća su to prihvatila bez pogovor, ali i lajave sestre. Najlakše je drugome uvaliti odgovornost. No, meni to ne smeta. Obično znam što hoću i znam se za to izboriti. Brinuo sam o svojima i želio sam da brzo pronađu dom. Nitko od njih više nije u Šapi. Ostao sam sam. Jedan brat je otišao u Rijeku, a drugi su “tu negdje”.
Sada je vrijeme da počnem misliti na svoju budućnost. Sve ovo pišem da bih ti se predstavio, jer bez tebe ne mogu napustiti ovo dvorište. Nikada više ne želim biti lutalica. Želim lijepi i mirni život kućnog ljubimca. Voljet ću te i pratiti u sve dane života svog.
Ako me želiš udomiti – nazovi Šapu!”

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr

Listing ID: 5415475b313ce217

26. studenoga 2014. 12:01

This ad has expired

Comments