Novosti / Traži se ljubimac

tra.

04

IZGUBLJENA: Bea, Maksimir

Objavio Kategorija Traži se ljubimac

Dana 30.03.2014. na području park šume Maksimir izgubili smo našu dragu Beu, kujicu pasmine Lagotto Romagnolo staru samo 8 mjeseci. Bea je s nama od drugog mjeseca svog života i jako smo vezani uz nju kao i naši članovi obitelji i prijatelji. Plaha je i boji se nepoznatih ljudi ali obzirom da je nismo našli u Maksimiru mogla bi biti bilo ... Nastavi s čitanjem »
Picture

ožu.

07

TRAŽI SE: Kujica Američkog stafforda

Objavio Kategorija Traži se ljubimac

Molim vas za pomoć!!! Sumnjamo da je ukradena, jer u suprotnom bi se već vratila kući.. Ako ju vidite kod nekog ili s nekim javite mi! Nudim nagradu onome tko da točne informacije o njoj! Otvorite oči, pogotovo vi sa sela iz okolice Vk. 100% je u jednom od njih. Pasmina: Američki staffordski terijer Veličina psa: Srednja Datum rođen ... Nastavi s čitanjem »

sij.

11

IZGUBLJEN: Pekinezer

Objavio Kategorija Traži se ljubimac

Izgubljen pekinezer! Već dva mjeseca ga tražimo bez uspjeha, sve smo pokušali! Mislimo da se nalazi na području Zagreba. Molim za pomoć! Broj telefona: 0989188308 Iva HVALA... Nastavi s čitanjem »

sij.

10

PRONAĐENA: Kira, mješanac maltezera i šicua

Objavio Kategorija Traži se ljubimac

Kira je pronađena 2.1. na Kajzerici :) ODLUTAO PAS!! MOLIM SVE DA OVAJ STATUS DIJELE DALJE DA GA ŠTO BRŽE PRONAĐEM!! HVALA SVIMA!!! 31.12. oko 22.00 sati odlutala je kujica stara 8 mj. mješanac maltezera i šicua, odaziva se na ime Kira. Odlutala na području Novog Zagreba, potez Siget, Trnsko, Kajzerica u blizini Zagrebačkog velesajma. ... Nastavi s čitanjem »

sij.

04

PRONAĐEN: Nestao kavkazac

Objavio Kategorija Traži se ljubimac

Obavjestavamo Vas da je nestali kavkazac uspješno pronađen uz pomoć dojava mještana i psa sv.Huberta unajmljenog iz škole za pse Tara. Traži se nestali kavkazac, mužjak, star 4 godine. Nestao je 30.12.2013. na području Splita i okolice. Pas je dobre naravi i molim sve da obrate pozornost i da ga zadrže i jave se u bilo koje doba na br ... Nastavi s čitanjem »

sij.

02

Traži se: Toby

Objavio Kategorija Traži se ljubimac

Poštovani, tražim svojeg psa, nestao je 8.6.2013. - zove se TOBY Broj čipa: 191100000054695 Starost: 9 god. Vrsta: Patuljasti pinč Boja: Crna, sa smeđim šapama, ima epilepsiju. Najljepše Vas molim ako imate bilo kakavih informacija da me kontaktirate. Unaprijed zahvaljujem. Lp, Ivana Vovk https://www.facebook.com/ivana.vovk... Nastavi s čitanjem »

Posljednje objave

  • Traži li ga itko? Izgubljen pas iz Hrvat...

    Podatci su poznati uredništvu. Molimo podijelite ovu novost da pomognemo vratiti psa svom vlasniku. Good morning, I'm writing you from Trieste, Italy. I'm a m...

  • Pas i agresija

    Dobar dan svim ljubiteljima pasa. U ovom članku ću se baviti najčešćim problemom koji vlasnici imaju sa svojim psima. Često prilikom nabavke psa pogriješimo ...

  • Sara – žena koja vodi sklonište za...

    Sklonište za pse u Peruu, The Milagros Perrunos, je specijalizirano za spašavanje i čuvanje pasa koji su djelomično paralizirani nakon što su stradali pod kotač...