Novosti / Pseća skloništa, Azili

pro.

08

Ove godine od djeda Božićnjaka želim samo novi dom!

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili

DZZŽ Šapa već pola godine prehranjuje svoje pse i veterinarski skrbi o njima isključivo od donacija građana. U skloništu je trenutno 40-tak pasa koje moramo što prije udomiti, budući da novca za njih jednostavno više nemamo. Molimo vas da pomognete rad našeg skloništa uplatom na IBAN: HR 59 2360000 1102193333 (Zagrebačka banka) ili udomlj ... Nastavi s čitanjem »
Lovac je hladnokrvno pucao u psa, našli ga u Dravi

tra.

29

Psu pucao u glavu i bacio ga u kanal: Prošao je operaciju i jedva preživio

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Događaji

27. travnja voditeljica Azila Prijatelji u Čakovcu, Aleksandra Hampamer dobila je poziv o upucanom psu bačenom u kanal kod derivacijskog kanala Orehovica. Srećom, netko je čuo pucanj i vidio što se dogodilo. Lovac sa područja Varaždinske županije pokušao je ubiti psića tako što ga je bacio u kanal uz Dravu kod hidroelektrane prethodno ga ... Nastavi s čitanjem »

tra.

11

Zadrani izborili No Kill azil, prikupljeno preko 15000 glasova

Objavio Kategorija Zaštita životinja, Pseća skloništa, Azili

Zadrani su izborili "No Kill" azil, potvrđeno je to nakon što je danas, 11.4.2014. održan sastanak u zadarskoj Gradskoj upravi. Budućnost Azila za napuštene životinje u Žmirićima je osigurana. S gradonačelnikom Božidarom Kalmetom sastali su se predstavnica Udruge za zaštitu životinja Marijana Mustać, te vijećnici Akcije mladih, Marko Pupi ... Nastavi s čitanjem »

ožu.

26

Happy End Organized a Doggy Trip to the Sea

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Vaše priče

Last Saturday, the 22nd of March, some twenty dogs under the care of the HappyEnd Association from Pazin spent a day on a beach by the sea near Rovinj. This was just one of the excursions that the volunteers of the Association organize from time to time for their dogs to leave their boxes at least for one day and spend this time in the co ... Nastavi s čitanjem »

ožu.

25

HappyEnd organizirao pseći izlet na more

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Vaše priče

Prošle subote 22.03. dvadesetak pasa u skrbi Udruge HappyEnd iz Pazina provelo je dan na plaži kraj mora u okolici Rovinja. Ovo je samo jedan od izleta koje volonteri udruge povremeno organiziraju za svoje pse, kako bi bar na jedan dan napustili boksove i proveli ga u društvu ljudi, na novim zanimljivim mjestima. Ovo je važan dio socijali ... Nastavi s čitanjem »

velj.

11

dr. sc. Irena Petak, dipl. ing. biologije gostuje u Čakovcu

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Događaji

"HRVATSKA ŠAPTAČICA PSIMA" dr. sc. Irena Petak, dipl.ing.biologije GOSTUJE U ČAKOVCU Četvrtak, 13. 2. 2014. u 18 sati u prostoru Knjižnice "Nikola Zrinski" u Čakovcu. Sklonište za napuštene životinje Prijatelji Čakovec, uz podršku Čakovečke gradske knjižnice, poziva sve ljubitelje životinja, udomitelje i vlasnike kućnih ljubimaca koji ... Nastavi s čitanjem »

velj.

09

Članovi azila Happy end prošetali s psima Pazinom

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Događaji

Članovi pazinske udruge Happy end danas su se prvi put masovno predstavili sugrađanima prošetavši gradskim ulicama tridesetak pasa iz skloništa za napuštene životinje u Lokama pokraj Pazinčice. Tridesetak članova, simpatizera i prijatelja udruge krenulo je od Loka pješice, svaki vodeći po jednog psa, prema centru grada, zadržavši se u kra ... Nastavi s čitanjem »

sij.

25

Postani kum – sklonište za životinje Prijatelji

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Događaji

Ako nemate uvjeta za udomljavanje psa ili mačke ili ste već pružili dom nekom dragom biću, postanite kuma ili kum nekom od štićenika čakovečkog skloništa za životinje Prijatelji PROGRAM KUMSTVA PRIJATELJI ZA PRIJATELJE Sklonište za životinje "Prijatelji" iz Čakovca trenutno skrbi za 76 odraslih pasa i 176 mladih pasa i štenaca. S obziro ... Nastavi s čitanjem »

sij.

15

Donirali smo PC Čakovečkom azilu

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Zanimljivosti

Danas smo donirali računalo Čakovečkom azilu Prijatelji, u ime Pseći.net-a predstavio nas je vlasnik oglasnika Nikola Pervan. Osjećamo se ponosno što smo mogli pomoći i olakšati im rad. Velika nam je želja dio svojih budućih prihoda pokloniti za dobrobit pasa, bilo da se radi o azilima, obiteljima koje si ne mogu priuštiti cjepivo ili bol ... Nastavi s čitanjem »

sij.

03

2013. u Noinoj arci

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili

Još jedna teška godina je za nama, no ma koliko god bila teška, donijela je i puno veselja. Od veselja treba izdvojiti niz udomljenja peseka i maca. Udomili smo 195 peseka i 37 maca. Na žalost, pamtimo i godine sa znatno više udomljenja. Od onih posebnih udomljena izdvajamo naravno našu Curicu, desetgodišnju kujicu, i njezinu kćerkicu ... Nastavi s čitanjem »

pro.

29

Molim te ne bacaj petarde! Bojim se :(

Objavio Kategorija Zaštita životinja, Pseća skloništa, Azili, Zanimljivosti

Dragi prijatelji, molimo vas da u nadolazećim danima pucnjave i petardi posebnu pozornost obratite na vaše kućne ljubimce. Također vas molimo da razgovarate sa svima za koje znate da imaju psa – rođaci, susjedi, prijatelji, znanci, kolege… Mnogi ne znaju što se može dogoditi za vrijeme pucnjave i na koji način mogu unaprijed pomoći psu ... Nastavi s čitanjem »

pro.

28

Kongo iz čakovečkog azila spasio život kujici Belli doniravši krv

Objavio Kategorija Pseća skloništa, Azili, Zanimljivosti

Nekada napušteni psi, a danas stanovnici čakovečkog skloništa za životinja Prijatelji nerijetko spašavaju živote svojim četveronožnim prijateljima koji imaju dom, ali brižne vlasnike. Jedna takva priča dolazi i u ove božićne dane. Bella, lijevo u boksu, bila je otrovana i život joj je visio o niti. Veterinari čakovečkog Bioinstituta, k ... Nastavi s čitanjem »

Posljednje objave

  • Traži li ga itko? Izgubljen pas iz Hrvat...

    Podatci su poznati uredništvu. Molimo podijelite ovu novost da pomognemo vratiti psa svom vlasniku. Good morning, I'm writing you from Trieste, Italy. I'm a m...

  • Pas i agresija

    Dobar dan svim ljubiteljima pasa. U ovom članku ću se baviti najčešćim problemom koji vlasnici imaju sa svojim psima. Često prilikom nabavke psa pogriješimo ...

  • Sara – žena koja vodi sklonište za...

    Sklonište za pse u Peruu, The Milagros Perrunos, je specijalizirano za spašavanje i čuvanje pasa koji su djelomično paralizirani nakon što su stradali pod kotač...