Novosti / Događaji

ruj.

28

Traži li ga itko? Izgubljen pas iz Hrvatske je pronađen između Trsta i Slovenije

Objavio Kategorija Događaji

Podatci su poznati uredništvu. Molimo podijelite ovu novost da pomognemo vratiti psa svom vlasniku. Good morning, I'm writing you from Trieste, Italy. I'm a member of an association who takes care of dogs in need in our town, and we co-operate with the Municipality of Trieste when a dog is lost in particular because we have contacts wit ... Nastavi s čitanjem »

svi.

11

“Prijatelji” vas pozivaju na Dan otvorenih vrata i Pasji buvljak

Objavio Kategorija Događaji

Udruga za zaštitu životinja "Prijatelji" poziva vas da u subotu, 16. svibnja, u vremenu od 10 do 17 sati dođete u njihovo Sklonište za životinje “Prijatelji” gdje organiziraju Dan otvorenih vrata i Pasji buvljak- od buve do slona. - Na Danu otvorenih vrata možete se upoznati s radom našeg Skloništa, posjetiti pse o kojima brinemo, pomoći ... Nastavi s čitanjem »
Donacija ZEU Prijatelji životinja povodom Dana planeta Zemlje

tra.

22

Donacija ZEU Prijatelji životinja povodom Dana planeta Zemlje

Objavio Kategorija Događaji

Povodom Dana planeta Zemlje koji se održava 22. travnja, Centar energetske efikasnosti je ZEU Prijatelji životinja i prirode donirao simbolične 22 LED žarulje brenda DayLux. Osim što su prijatelji životinja, neki od zaposlenika se bave i volontiranjem u raznim udrugama za napuštene životinje. Puno o njihovoj ljubavi prema životinjama gov ... Nastavi s čitanjem »
Djelatnici Centra energetske efikasnosti spasili ozlijeđenog srndača od sigurne smrti

ožu.

31

Djelatnici Centra energetske efikasnosti spasili ozlijeđenog srndaća od sigurne smrti

Objavio Kategorija Zaštita životinja, Događaji, Vaše priče

U utorak u jutro, prilikom polaska na posao, djelatnici Centra energetske efikasnosti i Markov Trade-a iz Čakovca naišli su na ozlijeđenog srndaća. Tijekom trka obližnjom livadom životinja se sudarila s ogradom te ostala zaglavljena u istoj, panično se glasajući i pokušavajući se spasiti. Kao što to priliči svakom pravom prijatelju životi ... Nastavi s čitanjem »

ožu.

23

Vau igraonica za djecu Plavi Pas – nova njuška u gradu

Objavio Kategorija Događaji, Vaše priče

Udruga Goodie organizira igraonicu za velike i male ljubitelje pasa i životinja. Čekamo Vas u prostorima udruge Vestigium gdje ćemo uz igru naučiti više o psima i kako da nam suživot bude ljepši na zadovoljsto svih strana.  Igraonica će se održati 29. ožujka 2015., nedjelja u 17.00 - 18.00 sati Veselimo se druženju, a sve zainteresirane ... Nastavi s čitanjem »

velj.

26

Sajam kućnih ljubimaca u Westgate-u

Objavio Kategorija Događaji

Veseli nas što vas možemo pozvati na drugi po redu Sajam kućnih ljubimaca. Nakon odličnog prošlogodišnjeg, ove godine smo vam pripremili još bolji, veći i bogatiji Sajam kućnih ljubimaca koji se održava od 27.2.-1.3. u Westgateu od 9 do 21 sat. Očekuje nas vrlo bogat program iz kojeg izdvajamo neke od točaka: u petak u 13 sati će nam v ... Nastavi s čitanjem »

sij.

31

Najavljujemo: Drugi sajam kućnih ljubimaca u WestGate-u

Objavio Kategorija Događaji

Veseli nas što možemo najaviti drugi Sajam kućnih ljubimaca koji će se održati od 27.02. do 01.03.2015. u West Gate Shopping City-u. Sajam kućnih ljubimaca je raj za istinske ljubitelje i vlasnike životinja te za one koji žele kupiti ili udomiti ljubimca. Sajam kućnih ljubimaca je najveći događaj te tematike u Hrvatskoj. To je jedinst ... Nastavi s čitanjem »

pro.

01

Humanitarna akcija “Peci i pomozi”

Objavio Kategorija Događaji

Humanitarna akcija Peci i pomozi za pomoć napuštenim životinjama održat će se i ove godine, točnije 20.12. s početkom u 10 sati u snježnoj kugli u ulici Kralja Tomislava. Ove će se godine uz prodaju raznih keksića u svim oblicima i okusima za ljude, a i za Vaše kućne ljubimce održati kratki glazbeno-scenski program. Uz naše poznate pje ... Nastavi s čitanjem »

stu.

24

Humanitarna akcija – Pomaganje je uvijek IN

Objavio Kategorija Događaji

Znate li da posjedovanje kućnih ljubimaca smanjuje stres, a time i pojavu raznih bolesti?  Različite studije utvrdile su jaku emocionalnu povezanost ljudi i pasa, ljubimci unaprijeđuju kvalitetu života, smanjuju napetost, pozitivno utječu na tjelesno i duševno stanje, vlasnici kućnih ljubimaca žive znatno duže, imaju znatno niži tlak i r ... Nastavi s čitanjem »

stu.

14

Poseban poziv u Split, svim ljubiteljima pasa!

Objavio Kategorija Događaji

[Split: POSEBAN POZIV] svim ljubiteljima pasa, fotografije i kombinacije tog dvoje. Sada se Todosovim fotografijama možete diviti i uživo! Todos Split ima svoju prvu izložbu fotografija u kafiću To je to. u Nigerovoj ulici, a modeli su (između ostalog) štićenici Udruge Sehaliah i Jupi je! Svratite i pogledajte! Naravno, donacije su dob ... Nastavi s čitanjem »

lis.

28

Wau-Wau aromaterapija

Objavio Kategorija Događaji

Aromaterapija je dio fitoterapije, popularno zvana alternativna grana medicine koja primjenjuje eterična ulja i biljne ekstrakte za liječenje. Terapija se provodi inhalacijom, mazanjem na kožu, oralnom primjenom eteričnih ulja i sl.. Eterična ulja koriste se u medicinske i kozmetičke svrhe već tisućama godina. Sa bavljenjem aromaterapijo ... Nastavi s čitanjem »

ruj.

23

U potrazi za blagom – orjentacijsko trčanje sa psom

Objavio Kategorija Događaji

Povodom Međunarodnog dana zaštite životinja 4. listopada u 14:00 pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete na ovom zabavnom događanju dobrotvornog karaktera, a uz to provedite poslijepodne u dobrom društvu, uz zdravo (a fino ) iće&piće Propozicije za sudionike potrage/utrke: - natjecatelji: par (čovjek&pas) - trče/traga ... Nastavi s čitanjem »
1 2 3 6

Posljednje objave

  • Traži li ga itko? Izgubljen pas iz Hrvat...

    Podatci su poznati uredništvu. Molimo podijelite ovu novost da pomognemo vratiti psa svom vlasniku. Good morning, I'm writing you from Trieste, Italy. I'm a m...

  • Pas i agresija

    Dobar dan svim ljubiteljima pasa. U ovom članku ću se baviti najčešćim problemom koji vlasnici imaju sa svojim psima. Često prilikom nabavke psa pogriješimo ...

  • Sara – žena koja vodi sklonište za...

    Sklonište za pse u Peruu, The Milagros Perrunos, je specijalizirano za spašavanje i čuvanje pasa koji su djelomično paralizirani nakon što su stradali pod kotač...